Vi tuffar på

Onsdagen den 6/3 blev vi inbjudna till Ljungby Frivilliga Samhällsarbetares årsmöte för att berätta om oss och vad vi gör.

Vi som var på plats var Pia, Irma och Hannah. Pia öppnade med att berätta om hur verkligen faktiskt ser ut bland barn och anhöriga inom NPF-världen. Irma fortsatte med fakta om olika diagnoser och på vilket sätt hon kommit i kontakt med NPF. Hannah berättade om hur det är att ha ADHD som vuxen och hur vi kommer arbeta i två riktningar; barn (och anhöriga) & vuxna.

Vi fick otroligt bra respons, och det finns ett stort intresse hos LFS att vi sprider kunskap och lyfter upp vårt ämne där det behövs. Och det behövs överallt.

En förfrågan om att vara delaktiga i det de kallar “Rättssäkerhetsprojektet”, kom upp. Det lät väldigt intressant, men vi måste läsa på och förstå lite bättre vad det innebär innan vi ger besked.

Idag har vi möte med Ljungbys tillgänglighetsråd där vi kommer diskutera vidare “Så funkar vi”-dagen, som kommer i höst.

Sammanfattningsvis: Det går bra nu och vi håller tummar och tår för att allt fortsätter så. På måndag ses vi igen. Måndag 11/3 kl 18.00-20:00 i ABFs lokaler på Bergagatan 12.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close